Proiectare

Biroul de arhitectura elaboreaza urmatoarele tipuri de proiecte

  1. Planuri urbanistice de detaliu (PUD) sau zonale (PUZ)
  2. Proiecte de executie pentru constructii civile si industriale, pentru urmatoarele specialitati: arhitectura, structura de rezistenta, instalatii electrice, de curenti slabi (telefon, interfon, retea de calculatoare etc.), instalatii termice, ventilatii si aer conditionat, instalatii sanitare si de incendiu. Proiectele se intocmesc la faza proiect tehnic (PT) + detalii de executie (DDE) + antemasuratori + caiete de sarcini – pe scurt: proiecte complete.
  3. Proiecte de amenajere peisagera gradini, parcuri si spatii verzi de orice natura.

Proiectele contin toate documentatiile necesare pentru obtinerea diverselor aprobari in vederea construrii.

Daca este necesar, proiectele pot contine scenariu de siguranta la foc si calculul coeficientului de izolare termica globala “G”.

Se executa proiecte pentru orice fel de cladiri civile: locuinte, cladiri de birouri, cladiri de apartamente, case de vacanta, scoli, gradinite, hoteluri, pensiuni, vile, mall, spatii comerciale, extinderi, etajari, reconversii, amenajari interioareetc. Deasemenea proiectam cladiri industriale: hale de productie, de depozitare, anexe tehnice, ferme, etc.Oferim consultanta pentru proiecte finantate din FONDURI EUROPENE pe structurile cerute de catre fiecare Axa.

Nu intocmim proiecte pentru bransamente. Acestea se fac de catre societati comerciale specializate si autorizate in fiecare domeniu in parte.